Oversize mikiny zosobňujú ležérnosť, nekomplikovanosť, oddych a pohodu. Sú druhom oblečenia, ktoré sa už vymanilo zo športových priestorov či domácností a hrdo sa nosí aj na prechádzky, do školy či určitých typov zamestnania.

Ste sebavedomá žena, ktorá presne vie, čo chce? Ak máte chuť, vyfintíte sa do gala, ak nie, doprajete si športový a maximálne pohodový look? Tak to má byť. Už dávno sú preč časy, keď bolo prísne nalinkované, v čom sa dáma smie a nesmie objaviť v spoločnosti. V súčasnosti vládne uvoľnenosť, kreativita a pohodlie. Odpadá nutnosť neustále svoj vzhľad kontrolovať v zrkadle a nosiť nepohodlné, hoci štýlové kúsky. Dizajnéri a módni nadšenci si preto aktuálne mimoriadne obľúbili práve oversize mikiny. Spočiatku k nim zákazníci pristupovali pomerne opatrne, no po prvotných rozpakoch sa stal tento druh odevu maximálne obľúbeným, a to vo všetkých vekových kategóriách.

Oversize mikina môže byť nenápadná i vyzývavá

Aj v oversize mikine môžete pôsobiť upravene a štýlovo, nie je to totiž o nej, ale o tom, čo z vás vyžaruje. Trh priam praská od ponuky rozmanitých modelov, medzi ktorými si každý príde na svoje. Preferujete nenápadnosť či vyzývavosť? Ste skôr za jednoduchosť alebo sa vám páčia výrazné a originálne farby, vzory a strihy? Oversize mikina House môže mať kapucňu, rozmanité vrecká, predĺžený či naopak skrátený strih, asymetrické zipsy a množstvo iných vychytávok. Fantázii sa naozaj medze nekladú.

Skúšali ste už mikinové šaty?

Výhodou tohto typu oblečenia je i skutočnosť, že vás zahreje, nemusíte ho žehliť a pristane násťročným i zrelým ženám. Pastelové farby na vás budú pôsobiť nežne, krikľavé odtiene pritiahnu pozornosť okolia. Horúcim trendom sú mikinové šaty, ktoré si zamilujete na prvé vyskúšanie. Uberú vám roky a dodajú mladícky šmrnc. V čierno-zlatej kombinácii môžu pôsobiť dokonca aj pomerne elegantne.

Pokiaľ ešte žiadnu oversize mikinu náhodou nevlastníte, je najvyšší čas na zmenu. Vynosíte ju v každom ročnom období, oceníte pri množstve voľnočasových aktivít, určite tak skoro nevyjde z módy a čo je najlepšie, budete sa v nej cítiť príjemne.

POZRIEŤ VIAC –> House Brand – internetový obchod


.

Lakovanie a Pieskovanie