Ako prví prinášame informácie o gastronomických podnikoch na Záhorí. Podrobnosti o reštauráciách, ktoré boli zatvorené, ale aj kedy znovu otvoria prinášame v článku.

cerova-prievaly-hotel-malvazia
Medzi Cerovou a Prievalami sa nachádza nový luxusný Hotel Malvázia ****. Okrem kvalitnej gastronómie a krásneho prostredia ponúka napríklad možnosť ísť na piknik, kde za poplatok dostanete plný košík jedla, rekreáciu vo forme chytania rýb alebo využitia cyklochodníku.

Turbulentné obdobie, ktoré pre prevádzky prichádza počas prelomov rokov zanechalo následky najmä v Senici a v Skalici.

Reštaurácia u Zajaca v obchodnom centre Branč v centre mesta Senica vydržala v prevádzke tri mesiace. V tomto priestore bude reštaurácia znovu otvorená v dohľadnej dobe (5.6.). Martina Jurovatého, pôvodného prevádzkara, ktorý sa rozhodol otvoriť iný koncept podniku v „červenom internáte“ na Štefánikovej nahrádza nový. Prajeme mu, aby vrátil reštaurácii nachádzajúcej sa v exkluzívnych priestoroch centra mesta, stratený lesk. O otvorení Vás budeme informovať.

V mesiaci máj skončila aj Barracuda v Sotinej. Prehodili sme pár slov s jedným z nových prevádzkarov podniku, Adamom Hanzelom: „Koncept bude jednoduchý, zostane zachované denné menu, na ktoré boli ľudia zvyknutý do Barracudy chodiť. Pre večerných návštevníkov pripravujeme zmeny v jedálnom lístku. Otvoríme v priebehu júna, predbežne to vidím na 15.6.“ Veríme, že termín sa podarí Adamovi Hanzelovi a Jakubovi Brhelovi dodržať.

Aj v reštaurácii Mandarinka sa zmenili prevádzkari. Dôvodom bol plánovaný odpočinok pôvodných. Vystriedal ich Dušan Vavrek. Reštaurácia beží v plnej prevádzke a k vystriedaniu prišlo za pochodu. Čo plánuje, budete vedieť čoskoro.

Okrem zmien vlastníkov pribudne v Senici nový podnik. Jeho réžiu má na starosti Juraj Šedivý, ktorý mal v minulosti Pizza Pub Park známy ako 3P. Termín otvorenia je stanovený na 15.6.

V Skalici sa reštaurácie taktiež nevyhli zmenám. Podľa našich informácií jedna z tradičných reštaurácií – Jana pod Rotundou má zatvorené. Nepodarilo sa nám zistiť dôvody zatvorenia, ani mená možných nástupcov.

Dlho sa neohriala v obchodnom centre Max ani Pizzeria La Dolce Vita. Reštaurácia je stále otvorená, ale v blízkej dobe prebehne zmena prevádzkara. Zmena vo vlastníckych štruktúrach by mala prebehnúť v plnom chode reštaurácie.

V Malackách sa koncom apríla kaviareň Cars Café transformovala na burgráreň s príznačným názvom – Burgeris. Aj keď v interiéri nenastali takmer žiadne zmeny, priestory pôsobia akoby boli pripravené práve pre túto prevádzku, ktorá podáva kvalitné domáce burgery.

stiahnite-si-aplikaciu-pro-menu

Frederik Ravas
CEO ProMenu.sk


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota