Od pondelka do soboty (19.8. – 24.8.) nepretržite bude úplná uzávierka úseku Holíč – Kopčany v mieste úrovňového železničného priecestia so železničnou traťou Kúty -Skalica z dôvodu komplexnej rekonštrukcie železničného priecestia v žkm 67,060.

ilustračné foto

Obchádzková trasa v smere od Holíča z cesty I/2, ul. Bratislavská v meste Holíč po ceste II/590 smer Petrova Ves, v obci Petrova Ves odbočenie na cestu III/1134 smer Gbely, cez mesto Gbely až po križovatku cesty I/2 a III/1134, späť na cestu I/2,

v smere od Kútov z cesty I/2 odbočenie na cestu III/1134 smer Gbely, cez mesto Gbely do obce Petrova Ves, v obci Petrova Ves na cestu II/590 smer Holíč až po križovatku cesty I/2 a II/590 späť na cestu I/2.

 

Zmeny v autobusovej doprave

Linka 206412 Skalica – Brodské – Kúty bude prevádzkovaná po obchádzkovej trase cez Petrovu Ves a Gbely obojsmerne. Mimo prevádzky budú autobusové zastávky: Holíč, Kopčianska ul.; Kopčany, u Ružičku; Kopčany, Kollárova ul.; Kopčany, kaplnka; Kopčany, štrkovisko.

Linka 206413 Skalica – Kopčany a linka 206419 Kopčany – Holíč – Senica budú obsluhované vnútornou prepravou v obci Kopčany s prestupom cestujúcich na opačnú stranu koľaje vedľa rekonštruovaného priecestia a pokračovaním linkou bezo zmeny.

Linka 205417 Šaštín – Stráže – Gbely – Skalica bude prevádzkovaná po obchádzkovej trase cez Petrovu Ves. Mimo prevádzky budú autobusové zastávky Gbely, rázcestie; Kopčany, štrkovisko; Kopčany, kaplnka; Kopčany, Kollárova; Holíč, Kopčianska ul..


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM: Ustekana sobota