Najväčšie otváranie sezóny na Baťovom kanáli, unikátnej vodnej ceste spájajúcej slovenské Pomoravie s moravskými regiónmi, sa uskutoční tradične na 1. mája.

 Milovníci dobrej zábavy a príjemnej atmosféry sa môžu opäť tešiť na kultúrny program, triadičné prvomájové trhy, animácie pre deti a veľa ďalších aktivít. Všetky tieto veci v minulých ročníkoch prilákalo do skalického prístavu viac ako 3000 návštevníkov.  Súčasťou podujatia je aj odomykanie Baťovho kanála a oficiálne otvorenie plavebnej sezóny.

Záhorácke rádio 2024 01

 V kultúrnom programe na návštevníkov čaká nová detská šou VESELUŠKA, tanečná skupina ŠandS, country-westernová skupina s Prospektori s Lubošom Beňom,  folková skupina VINOHRAR či rokové zoskupenie Black Company. Najdôležitejšou súčasťou programu bude opäť slávnostné odomykanie vôd Baťovho kanála, ktoré odštartuje ďalšiu plavebnú sezónu v prístave Skalica.

 Novinkou podujatia bude veľka chill-out zóna pod vedením Euphorie z Holíča v ktorej nebude chýbať dobrá hudba, príjemné posedenie ale i vodné fajky. Pre deti tradične bude pripravená Ralfova cesta prístavom, maľovanie na tvár, skákací hrad či aquazorbing priamo na vodách Baťovho kanála.


.
Toto je čítané

Muzikál Rebelové v Zohore

Tento rok sa členovia DS Šáchor rozhodli uskutočniť nový projekt a doplniť…

BM: Ustekana sobota