Tak sme sa konečne dočkali aj my aj naši diváci a blíži sa termín slávnostných premiér novej inscenácie. Keďže máme radi humor a našich divákov radi zabávame, pôjde opäť o komédiu. Tentokrát o situačnú komédiu odohrávajúcu sa v jednom parížskom byte s názvom TRI LETUŠKY V PARÍŽI.

Ilustračné foto zo skúšky, Archív DNH
Ilustračné foto zo skúšky, Archív DNH

A o čom nová hra bude? O zmätkoch, ktoré vedia narobiť zmeny v letových poriadkoch leteckých spoločností. Bernard je úspešný architekt, ktorý trávi čas striedavo s tromi snúbenicami. Všetky tri sú letušky a o svojej vzájomnej existencii nemajú ani tušenia. Bernardovi sa darí udržiavať harmonické vzťahy so všetkými tromi v tajnosti najmä vďaka sledovaniu precíznych letových plánov leteckých spoločností, pre ktoré jeho snúbenice pracujú a aj vďaka pomoci svojej slúžky Berty. Jedného dňa sa v Bernardovom byte neočakávane objaví jeho dávny priateľ Robert, ktorému s hrdosťou vysvetlí, ako hladko funguje jeho milenecký rozvrh. Netuší však, že o malú chvíľu sa celý bezchybne rozbehnutý systém začne rúcať a na scéne sa neočakávane objavia všetky tri letušky, ktoré sa nikdy nemali stretnúť. Bernardovi neostáva iné, ako požiadať o pomoc Roberta. Obaja tak roztočia kolotoč bláznivých situácií, ktoré majú zabrániť tomu najhoršiemu. A vtedy ešte len začne všetko lietať…

Ako skončí táto motanica sa môžete prísť presvedčiť sami, k nám, na hambálek.

Slávnostné premiéry “letušiek” budú v piatok 18.11. a sobotu 19.11.2016 o 19.00 h v Kultúrním domečku (kine). Premiéry sú na pozvánky, no už 28.11.2016 o 19.00 h si budú mocť hru pozrieť diváci v prvej repíze.

My želáme našej novej hre, aby bola úspešná a čakalo ju ešte veľa repríz! 🙂

Divadlo na hambálku


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota