Komisia pre vzdelávanie, mládež a šport (KVMŠ) pri Mestskom zastupiteľstve (MsZ) v Skalici navrhla poskytnúť dotácie z rozpočtu mesta na podporu aktivít v oblasti športovej činnosti na rok 2020 v celkovej výške 46.765 eur. Vyplýva to z materiálov, ktoré zverejnilo mesto na svojej oficiálnej webovej stránke.

Mesto má plánované v rozpočte na rok 2020 na podporu aktivít v oblasti práce s mládežou vyčlenené finančné prostriedky vo výške 53.865 eur. “Do výberu bolo v riadnom termíne prihlásených 24 projektov s požadovanou výškou dotácie 105.002 eur. Jedna žiadosť o dotáciu z dôvodu neplnenia kritéria bola stiahnutá. Komisia navrhla podporiť 18 projektov, z dôvodu obmedzeného objemu finančných prostriedkov nepodporila päť projektov,” uviedli zástupcovia komisie v dôvodovej správe.

Najvyššiu sumu získalo občianske združenie (OZ) Telocvičná jednota Sokol Skalica na projekt Cvičebné a športové aktivity 2020 v celkovej výške 7700 eur a OZ Volejbalový klub Skalica na projekt Sezóna v mládežníckom volejbale dievčat 2020 s dotáciou v sume 7100 eur. Dotáciu viac ako 5000 eur získali aj OZ Hokejbalový klub Skalica a Športový klub Skalica.


.
Toto je čítané

Bezplatné právne poradenstvo bude opäť aj v Malackách

Slovenská advokátska komora pri príležitosti Dňa advokácie pripravuje bezplatné právne poradenstvo pre…

BM: Ustekana sobota